tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Oslo Strygekvartet 

Kulturarkaden

Søndag d. 23. marts kl.15

 

Geir Inge Lotsberg, violin, Hilde Klokk, violin, Are Sandbakken, bratsch og Øystein Sonstad, cello.

 oslostrygekvartet

Oslo Strygekvartet blev dannet i 1991 og har hele tiden haft tre ledeord: nysgerrighed, kommunikation og høj musikalsk kvalitet.

Repertoiret spænder over hele den klassiske periode frem til det helt nyskrevne, og kvartetten gør meget for at lave programmer, som stiller musikken sammen på en ny måde, så det kendte også høres på en ny måde. Og så taler de til og med deres publikum, dels fordi de har meget på hjerte, dels fordi de mener, at en koncert er en fælles oplevelse, hvor både kunstnerne på scenen og publikum bidrager.

Men bortset fra det er det selvfølgelig musikken, det drejer sig om, og her har Oslo Strygekvartet ud over en meget stor koncertaktivitet med spændende programsammensætninger også en lang indspilningsliste bl.a. med alle Carl Nielsens strygekvartetter. For den store indsats for nutidig musik – blandt andet med en række bestillinger og uropførelser af ny musik - blev kvartetten i 1998 tildelt titlen ’Årets kunstner’ af det norske komponistforbund, og i 1999/2000 fik de den norske kritikerpris. Kvartetten har optrådt i mange store musikmekkaer som f.eks. Carnegie Hall og Vigmore Hall i London.

 

Billetter 140 kr./ medlemmer 100 kr./ u.18 fri adgang

Billetter ved indgangen eller www.sj-billetten.dk