tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

TRIO D' ANCHE  
4988157-tre-blsere---1

Ottekanten
Søndag d. 23. februar kl. 15

Trio d’Anche er en klassisk træblæserkonstellation, der består af Henrik Goldschmidt, obo, Jesper Helmuth Madsen, klarinet, og Aksel Trige, fagot. De spiller det store, primært franske repertoire, som findes for denne besætning. Udover de franske og klassiske komponister har også en del nyere danske komponister skrevet for ensemblet. Det er dog Mozarts fem trioer for træblæsere, der er kernen i repertoiret.
Henrik Goldschmidt kender mange som solooboist i Det kongelige Kapel og i Kungliga Hovkapellet, Stockholm foruden DR Symfoniorkestret. Han har foruden sit virke med den klassiske musik skabt The Middle East Peace Orchestra .
Jesper Helmuth Madsen spiller i Copenhagen Phil og har dertil i perioder været ansat i både Det Kgl. Kapel og DR Symfoniorkestret
Aksel Trige er ansat i DR Symfoniorkestret og er en meget stilsikker producer af klassisk musik, bl.a. for DR og som freelance.
 
Trio d`Anche er på genvisit hos Musikforeningen Cæcilia. Det er et ønske fra publikum at få et genhør med de tre musikere i det blændende samspil de viser og med et ikke så kendt repertoire. 
 
Billetter 140 kr./ medlemmer 100 kr./ u.18 fri adgang
Billetter ved indgangen eller www.sj-billetten.dk