tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Andreas Brantelid, cello

Christian Ihle Hadland, klaver

Søndag den 12. april 2015 kl. 19

Kulturarkaden, Vordingborg

         brantelid                                     ihlehadland2

 

Danmarks unge stjernecellist Andreas Brantelid giver sammen med Christian Ihle Hadland, klaver en koncert, hvor bl.a. Edward Grieg er på programmet. Andreas Brantelid og hans fremragende cellospil har man før kunnet høre hos Cæcilia, og det er med stor glæde, at han nu igen giver en koncert.

 

Andreas Brantelid blev født i 1987 i København af svensk/danske forældre. Han begyndte tidligt at spille cello sammen med sin far Ingemar. Da Andreas var 14 år gammel, spillede han sin debutkoncert, Elgars cellokoncert, med Det Kongelige Kapel i København. Siden da har han optrådt som solist med alle større skandinaviske orkestre.
Af tidligere og kommende engagementer kan nævnes koncerter med Londons Filharmoni, BBC Symfoniorkester, Wienersymfonikerne, MDR Leipzig, Tonhalle, Brussel Filharmoni, Hollands Filharmoni, Yomiuri Nippon Symfoniorkester, Seattle Symfoniorkester og Mahler Kammerorkester.
Blandt solo- og kammermusikengagementer kan nævnes New York (Carnegie Hall og Alice Tully), Wigmore Hall i London, Musikverein i Wien, Mozarteum Salzburg, Kölns Filharmoni, Concertgebouw Amsterdam og koncerter i Paris, Barcelona, Seoul, Jerusalem, Chicago, Washington DC, Berlin, Edinburgh og Verbier.
Andreas har udgivet tre CD’er på EMI: Cellokoncerter (2008), Chopins samlede kammermusikværker (2010) og en Encore-CD (2012).
Andreas har studeret med Mats Rondin, Torleif Thedéen og Frans Helmerson og han spiller på ‘Boni-Hegar’ Stradivarius’en fra 1707, venligst udlånt til ham af den norske kunstsamler Christen Sveaas.

Christian Ihle Hadland er en af Norges fremmeste pianister, og efter sin debutkonsert på Den Norske Opera i 2008 blev han hyldet af norsk presse og omtalt som «en unik musiker hvis spill fortjener å bli hørt på alle verdens konsertscener».Christian Ihle Hadland blev født i Stavanger i 1983 og begyndte at spille piano som otteårig. I en alder af elleve blev han optaget som student ved Rogaland Musikkonservatorium, og i 1999 blev han elev af professor Jiri Hlinka ved Barrat Dues Musikkinstitutt i Oslo.
Christian er en efterspurgt kammermusiker, og han har gjort flere recitals på præstigetunge festivaler og spillesteder, såsom Wigmore Hall, Risør Kammermusikkfestival, Schleswig Holstein Music Festival og Kissinger Sommer. Siden 2004 har han årlig gæstet Festspillene i Bergen både som solist og i kammermusikkgrupper og samarbeidet med verdensberømte musikere som Janine Jansen, Tabea Zimmermann, Clemens Hagen, Christian Poltera og Truls Mørk. I 2009 blev Christian udnævnt til kunstnerisk leder for Stavanger International Chamber Music Festival sammen med den svenske klarinettist Martin Fröst. Christian Ihle Hadland havde i september 2014 stor succes i Tivolis koncertsal med sin fortolkning af Mozarts klaverkoncert nr. 21 med Tivolis Symfoniorkester.

 

 

Entré kr. 140/ medlemmer kr. 100/ u. 18 fri adgang.

 

Billetter ved indgangen eller http://www.sj-billetten.dk

 

Cæcilias koncertsale har ikke nummererede pladser.