tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

David Danholt, tenor - Charlotte Thaning, klaver


Søndag den 1. februar 2015 kl. 15

Kulturarkaden, Vordingborg


ch      daviddanholt


Die Schöne Müllerin

 

Koncert med et af liedgenrens allermest elskede værker: Franz Schuberts "Die Schöne Müllerin"  med tenoren David Danholt og Charlotte Thaning, klaver.

 

Sangcyklussen handler om en ung møllersvend, der bryder op hjemmefra for at søge lykken. Ved at følge strømmen af en elv når han til en ny mølle, hvor han får arbejde. Han forelsker sig i møllerens datter, men da hun forelsker sig i en jæger, gribes møllersvenden af fortvivlelse og drukner sig i elven. I den sidste sang ('Des Baches Wiegenlied') synger elven en sørgmodig vuggevise for møllersvenden. Teksten er af Wilhelm Müller og består af 20 sange.

 

David Danholt  har en omfattende koncertvirksomhed, både i ind- og udland og har optrådt som solist i bl.a. Mozarts Requiem med Københavns Festivalorkester og Malmö Symfoniorkester, Händels Messias med Øresunds barokensemble, Mendelsohn-Bartholdys oratorium: Elias og Mozarts c-mol messe. Han har sunget flere hovedpartier på Den Jyske Opera, og også Operaen i København har haft bud efter ham. 
Charlotte Thaning er uddannet klassisk pianist fra Det fynske Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Charlotte Thaning er aktiv som både solist og kammermusiker, og hun er desuden ansat som akkompagnatør ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har i en årrække været fast pianist ved den internationale Carl Nielsen Konkurrence, og hun samarbejder med mange fremtrædende danske musikere.


Entré kr. 140/ medlemmer kr. 100/ u. 18 fri adgang.

Billetter ved indgangen eller http://www.sj-billetten.dk

Cæcilias koncertsale har ikke nummererede pladser.