tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Henrik Goldschmidt med Middle East Peace Orchestra

 

Søndag den 3. maj 2015 kl. 15

Medborgerhuset, Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Singh Goldschmidt 

 

Henrik Goldschmidt er solo-oboist, kgl. kapelmusicus og kunstnerisk leder og stifter af The Middle East Peace Orchestra. Han er rektor for ”Goldschmidts Akademi” – en gratis musikskole på Nørrebro for muslimske, jødiske og kristne børn, og endelig er han ”Carl Nielsen Artist” ved Odense Symfoniorkesters Internationale Carl Nielsen Konkurrence, 2008.

 


THE MIDDLE EAST PEACE ORCHESTRA er verdensmusik i verdensklasse - det er hvad publikum kan forvente af denne koncert. Gruppen omfatter arabiske og jødiske musikere, som har fundet sammen om det fælles mål at synge og spille for fred. Ensemblet består her af en sangsolist og instrumentalister på obo, oud, bouzuki, harmonika og trommer. Det helt unikke musikalske univers er baseret på traditionen i jødisk Klezmer og synagogemusik, den fælles mellemøstlige Makam samt den klassisk-arabiske musik, alt sammen på én gang, rørende og medrivende.

De medvirkende ved denne koncert er:
Henrik Goldschmidt, obo m.m. Anders Singh Vesterdahl, harmonika, samt to medlemmer mere fra Middle east Peace Orchestra.

 

                                                                                                                  
Programmet annonceres fra scenen.

Entré 140 kr./ medlemmer 100 kr. Under 18 år: Fri adgang
Billetter ved indgangen eller www.sj-billetten.dk