tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Pål Eide - klaver

Mogens Wenzel Andreassen - musikelsker og -ekspert

 

Søndag d. 1. november kl. 15

Kulturarkaden

Programmet er endnu ikke fastlagt, men der er ikke tvivl om, at kombinationen af en fremragende pianist og en sprudlende fortæller giver en rigtig spændende koncert.

 

Pal Eide photo1  

Pål Eide er klassisk pianist, født i Bergen i 1970, men bosat i Danmark. Hans repertoire spænder fra Bach til moderne komponister. Pressen har spået ham en strålende fremtid inden for klassisk musik.

Han begyndte at spille piano som otteårig, og som tiårig var han finalist i sin første pianokonkurrence. Siden har han vundet adskillige priser i de nordiske lande.

Pål Eide er uddannet ved det Kgl. Danske Musikakademi og har derudover modtaget undervisning på Tchaikovsky Konservatoriet i Moskva af Tatiana Nicolayeva og af Jiri Hlinka i Oslo.

Pål Eide har optrådt med orkestre, spillet i radio og TV, deltaget i festivals og givet utallige koncerter i Norge, Sverige, Danmark, Østrig, Schweiz, Frankrig, Portugal, Rusland og Israel.

 

mogens wenzel andreasen

 

Mogens Wenzel Andreasen er dansk oversætter, forfatter, foredragsholder og konferencier. Han er vel især kendt fra DRs nordiske musikquiz Kontrapunkt fra 1988-1998. Han er en stor musikelsker og en fremragende fortæller, der tilfører koncerterne vid og humor.

Entré: 140 kr./ medl. 100 kr. / u. 18 år fri entré.

Billetter ved indgangen eller www.sj-billetten.dk