tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Opera på Slotstorvet.

sommeropera

I lighed med tidligere år holdes der igen i sommer stor operafest på Slotstorvet i Vordingborg.  I år sker det lørdag d. 6. august kl. 18.  Musikforeningen Cæcilia står for arrangementet, og der er lagt op til den helt store operabegivenhed med sangere fra Den Kongelige Opera, der vil underholde publikum med smægtende, smertende, smeltende, smældende og smukke   toner.  

Solisterne bliver i år den norske sopran Vibeke Kristensen, vores egne fra Operaen kendte mezzo Elisabeth Halling.  Tenoren kendes også fra Operaen.  Han hedder Bo Kristian Jensen, og en kraftfuld og mandig bas har vi i Morten Staugaard.  Carol Conrad er ferm og musikalsk pianist.

Programmet vil byde på populære operanumre, og i Musikforeningen Cæcilia vil de deres publikum det bedste.   De gør derfor opmærksom på, at det vil være en rigtig god ide at medbringe bord, stol, drikkevarer, madvarer, gode venner og store ører til festen.  Solen vil sikkert skinne fra en skyfri himmel og temperaturen vil være lun og behagelig, ellers skal man måske medbringe et lunt tæppe. 

Koncerten støttes af Vordingborg kommune og er derfor gratis! Kom glad!