tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Sommeropera

Lørdag den 4. august 2018 kl. 18

Slotstorvet, Vordingborg

 

Glæd jer til en fantastisk operakoncert i det fri på Slotstorvet. Koncerten er gratis - sponsoreret af Vordingborg Kommune.

Medbring klapstol og madkurv og nyd en dejlig koncert med et fremragende sangerhold:

  TuvaTuva Semmingsen, mezzo-sopran.

er uddannet fra Norges Musikkhøgskole i Oslo og Opera-Akademiet i København.

Hun debuterede i 1999 på Det Kgl Teater som Cherubino i Figaros Bryllup. Her har hun, som fast medlem af solistensemblet 2000-2016, gjort sig bemærket som sin tids koloratur-virtuos i titler som Julius Cæsar, Barberen i Sevilla, Askepot og Poppeas Kroning. Tuvas kærlighed til barok har ført til samarbejder med så fine ensembler som Concerto Copenhagen, Le Concert d'Astrée og Les Arts Florissants. Med Barokksolisterne har hun indspillet soundtracket til Lars von Triers film, Antichrist, og albummet, London Calling, med musik af Händel. Hun synger tillige jævnligt jazz i små og større formater. Med bigbandet, The Orchestra, har hun udgivet kompilationen, Money, med velkendte sange i nye arrangementer.

 ThomasThomas Peter Koppel, tenor

er ud af den musikalske Koppel-familie og stod allerede på scenen som 8-årig i Gianni Schicchi på Sydney-Operaen. Den egentlige debut fandt sted i 1994 som Tamino i Tryllefløjten med Det Unge Operacompagnie. Han har været ansat på Det Kongelige Teater i over to årtier og fra den lange række på over 40 såvel lyriske som mere buffo-orienterede partier bør nævnes Nick i Tjenerindens Fortælling, Tomas i Under Himlen, Antonio i Stormen, Alfred i Flagermusen og Grev Almaviva i Barberen i Sevilla. På Det Ny Teater igen Alfred og senere Camille de Rosillon i Den Glade Enke. Adskillige uropførelser, senest i 2012 i titelrollen som Angelo. Thomas har en rig koncertvirksomhed og er at finde på flere cd-udgivelser. Han var sammen med sopran, Sofie Ottosen, den ene halvdel af Danmarks Operettepar, stod for produktionen, Hjerter i Valsetakt, var én af ophavsmændene bag den populære Operettebåd i Københavns kanaler - og er nu medstifter af OperetteKompagniet.

TeitTeit Kanstrup, baryton

begyndte sine sangstudier i 2000 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og flyttede derpå til London, hvor han studerede på Royal Academy of Opera. Her fik han lejlighed til at arbejde med nogle af verdens fremmeste Lied-coaches, internationale operasolister, instuktører og dirigenter. Teit sang blandt andet hovedrollen i akademiets anmelderroste opsætning af Figaros Bryllup under ledelse af selveste Sir Colin Davis. Teit er en efterspurgt bas- og barytonsolist i diverse oratorieværker - og så har han været engageret i alskens mindre operakompagnier i ind- og udland. Af særlig bemærkelsesværdige opgaver kan nævnes Mozart-rollerne, Don Juan i 2010 på Valdemars Slot og Guglielmo i Così fan tutte i 2011, som samtidig markerede Teits USA-debut. Teit har været i konstant søgelys hos landsdelsorkestrene - og i sidste sæson fik han sit egentlige gennembrud i form af flere gode partier, heriblandt i den Reumert-vindende Dead Man Walking, på Det Kongelige Teater. 

louisefriboLouise Fribo, sopran

Louise begyndte sin uddannelse på Bush Davies School i England. Umiddelbart efter medvirkede hun et helt år i musical’en Cats i Hamborg, hvor hun også spillede Askepot i Stephen Sondheims Into the Woods. Herefter fik hun sin danske debut som Cosette i Odense Teaters opsætning af musicalen Les Miserables, som hun også spillede på Østre Gasværks Teater med stor succes. Det var dog med Bernsteins Candide på Østre Gasværk, at hendes karriere tog fart. Hun spillede efterfølgende en række hovedroller i Tordenskiold, Cats (London), Cyrano, Snedronningen, Piraterne fra Penzance og som Nattens Dronning i Tryllefløjten i Fredensborg Sommeropera.

Hun blev siden uddannet som klassisk koloratursopranOperaakademiet i 2003 og fik sin debut som Zerbinetta i Theater Lübeck. Siden har hun sunget mange steder i Europa, bl.a. i 2006 ved festspillene i Salzburg. I 2011 debuterede hun i USA, hvor hun sang sammen med John Malkovich i hans opera The Infernal Comedy.

Louise Fribo har også givet koncerter i Danmark med bl.a. Bent Fabricius Bjerre, og hun synger også danske sange og viser.

Carolog med Carol Conrad som pianist.

Pianist Carol Conrad er født i Chicago og uddannet ved The University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York, hvor hun akkompagnerede så prominente navne som Luciano Pavarotti, Leontyne Price, Yo-Yo Ma og Wynton Marsalis. Siden 1993  har hun virket som repetitør på Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Den Jyske Opera og Danmarks Radio for blot at nævne nogle få.

Carol optræder som solist og kammermusiker overalt i Danmark, det øvrige Skandinavien, Tyskland, Frankrig og USA og er desuden en anerkendt musikalsk arrangør samt producer i forbindelse med alskens CD-indspilninger.

Carol har modtaget et utal af priser og er sammen med Thomas Peter Koppel nu stifter af OperetteKompagniet.