tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

DR PigeKoret

Lørdag d. 7. december 2019 kl. 19.30

Præstø Kirke

 DRPK Pressebilleder Opt01 0138

 

50 piger i alderen 16-22 år, alle med stort musikalsk talent, flere hundrede års sangtradition samt en ung, talentfuld og brændende dirigent, Phillip Faber, med store ambitioner. Det er de væsentligste ingredienser i DR Pigekoret - et af verdens bedste pigekor og et af Danmarks stærkeste musikalske flagskibe!

Fra Grønland til Sydafrika fra Mols til Skagen - uanset hvor de optræder, formår koret at kombinere en enestående professionalisme og musikalitet med en umiddelbar sangglæde, der inviterer såvel danskere som andre nationaliteter ind i vores levende sangskat. Koret har gennem årene høstet stor anerkendelse både i Danmark og i det store udland og har vundet en lang række fornemme priser. I Danmark kan man året rundt opleve DR Pigekoret ved koncerter i hele landet, men koret er også en del af danskernes hverdag, når de toner frem på tv-skærmen på DR K med Dagens Sang, på P2 umiddelbart inden middagsradioavisen eller nytårsaften når vi hilser det nye år velkommen.

Det unge eliteensemble besidder en enestående evne til ubesværet at bevæge sig mellem Grundtvigs salmer, moderne kompositioner, popsange og fællessang samtidig med at bevare den musikalske gnist og en smittende entusiasme. DR Pigekorets engagement i musikken og deres enestående klang gør, at de også er efterspurgte som musikalsk samarbejds-partner for både danske og udenlandske artister.

Korets enestående evne til at formidle den danske sangskat på ny og til et moderne publikum, gør koret til en uvurderlig ambassadør for Danmark. Både når de tager på turné i udlandet, eller når de synger for verdens ledere ved officielle begivenheder i Danmark. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er protektor for DR Pigekoret.

 Phillip Faber (f. 1984) er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han blev chefdirigent for DR PigeKoret i 2013, og har lige fra begyndelsen sat sit særlige præg på korets klang og udtryk. Phillip Faber optræder jævnligt som gæstedirigent for bl.a. DR Vokalensemblet og DR Symfoniorkestret, og han er en ivrig formidler af klassisk musik i mange sammenhænge.

Læs mere her: DR PigeKoret

Entré: Nummererede pladser 200 kr. /unge under 18 år 100 kr. Udsolgt!

          Ikke-nummererede pladser med begrænset udsyn 100 kr. / unge under 18 år fri adgang. 

Gæstekort kan ikke anvendes til denne koncert.

Forsalg: Køb billet