tegning

 

Gå til koncert -

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Nytårskoncert Copenhagen Phil

Mandag den 13. januar 2020 kl. 19.30

DGI Huset, Panteren, Vordingborg

 Adam James Price foto Agnete Schlichtkrull lillebittelouisefribo

Dirigent / James Price
Konferencierer / James og Adam Price
Solist / Louise Fribo, sopran
 
Musik / Johan Strauss, Offenbach, Korngold, Andrew Lloyd Webber m.fl.

Nytårskur med Brdr. Price

Copenhagen Phil skyder traditionen tro det nye år i gang med en række festlige nytårs­koncerter på Sjælland og i Køben­havn. I år med brødrene Adam og James Price – og sopranen Louise Fribo.

Copenhagen Phil lader champagne­prop­perne springe sammen med Louise Fribo og Brdr. Price, når vi igen byder det nye år velkommen på fornøjeligste vis – med en musikalsk menu, der byder på både kendte og elskede toner fra Wien, operetter, musi­cals og musik fra filmens verden.

Adam Price har påtaget sig rollen som konferencier sammen med sin bror James – der også har fået overladt taktstokken. Sammen vil de på bedste vis guide os igennem en festlig aften, som naturligvis også indeholder det traditionsrige medley Absolute Copenhagen Phil med smags­prøver fra orkestrets kommende koncerter.

Louise Fribos talent spænder vidt – lige fra de klassiske koloratur partier til operetter og musicals. Ved nytårskoncerten viser hun det hele til musik af bl.a. Johan Strauss, Offen­bach, Bernstein og Andrew Lloyd Webber.

Musikforeningen Cæcilia og Copenhagen Phil glæder sig til at ønske jer alle godt nytår!

Entré: Enhedspris: 150 kr. Unge under 18 år fri adgang.

 Køb billet her