tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Duoen Human Music

Søndag den 11. april kl. 15.00

Rudolf Steiner Skolen, Orevej 2, 4760 Vordingborg

SillePallePR 

Når Sille Grønberg og Palle Windfeldt spiller klassisk koncert, må der gerne både synges og danses mellem stolerækkerne.

Duoen præsenterer de største klassiske hits i børnehøjde i en hjertevarm musikoplevelse, hvor publikum selv deltager aktivt i festen. Børn og voksne holder rytmen som pauker i Ravels Bolero, danser til Bela Bartok og synger med på Carmen af Bizet. Så smør sangstemmen og lad os se, om vi sammen kan få taget til at lette!

Sille og Palle har dannet par i 30 år og er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn med ca. 100 koncerter årligt i ind- og udland. Parret står blandt andet bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”. De har turneret i Frankrig, Belgien, Grønland, Finland, Estland og Kina og har blandt andet spillet i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing.


Senest har de på opfordring af Det Kgl. Teater komponeret og opført en dansekoncert med dansere fra Uppercut Danseteater. Palle er desuden medstifter og komponist i Tango Orkestret.

 

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet