tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Fra Weber til Poulenc

Søndag den 13. september kl. 19.00,

Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg

 elisabeth westenholz 2  john kruse small

Musikforeningen Cæcilia byder på et program for klarinet og klaver, som strækker sig over næsten 150 år. Det er klarinettisten John Kruse og pianisten Elisabeth Westenholz, som har sammensat et program, der afspejler nogle store komponisters værker for disse to instrumenter. Vi skal høre musik af romantikeren Carl Maria von Weber, den vidtspændende Johannes Brahms, impressionisten Claude Debussy og Francis Poulenc, som videreudviklede den impressionistiske musik.

Programmet omfatter et par sonater, en rhapsodi og ikke mindst en stor koncertduo. Så der bliver mulighed for at høre mange aspekter af samspillet mellem en klarinet og et klaver.

Elisabeth Westenholz har en udstrakt koncertvirksomhed overalt i Danmark, både som solist og kammermusiker. Hendes fornemme karriere strækker sig over mere end fire årtier, men hun er stadig helt på toppen og spiller med udsøgt klangbehandling og stor virtuositet.

Elisabeth Westenholz er uddannet i København og Wien og har spillet store koncerter både herhjemme og i udlandet. Hun har desuden indspillet værker af Mozart, Beethoven, Schubert, Niels W. Gade, Carl Nielsen og Tjajkovskij.

John Kruse studerede i Odense og i Paris og var fra 1987-1989 ansat i Det Kgl. Kapel og blev dernæst soloklarinettist i Odense Symfoniorkester. I 2005 kom han så tilbage til Det Kgl. Kapel som 1. soloklarinettist.

John Kruse har indspillet ny dansk musik og værker af Messiaen, Mozart og Carl Nielsen.

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet