tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Morten Kargaard Septet

Søndag d. 2. maj kl. 19.00,

Vordingborg Frie Fagskole, Færgegårdsvej 10, 4760 Vordingborg

 mortenkargaard

Morten Kargaard er komponist og guitarist. De sidste 20 år har Kargaard turneret med sin egen gruppe i Europa og Brasilien, samtidig med at han har undervist på konservatorieniveau. Morten Kargaard har komponeret til såvel Thad Jones’ Big Band som til DR symfoniorkester.

I 2013 dannede han en septet til sin nykomponerede musik, der er rytmisk funderet, men som samtidig gør brug af den klassiske musiks virkemidler. Topmusikere fra den rytmiske og den klassiske scene mødtes her i et nyskabende samarbejde, støttet af Statens Kunstfond.

Septetten udgav i 2017 sin anden CD og musikkens spændvidde og brede appel fremgår af, at septetten har spillet på både klassiske festivaler i ind- og udland, i kammermusikforeninger og på Copenhagen Jazz Festival.

De syv musikere er Karen Johanne Pedersen (violin), Jakup Lutzen (bratch), Samira Dayyani (cello), Lars Johnsen (kontrabas), Morten Kargaard (guitar), Mette Termansen (obo og horn) og Maj Berit Guassore (trompet og flygelhorn). De syv instrumenter lever og ånder sammen i de nye kompositioner, som hverken er dominerende eller voldsomme. Derved frembringes en klang af næsten meditativ karakter.

 

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet