tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Vokalselskabet GLAS og Kvartetten KOTTOS

 

Vordingborg Frie Fagskole

Søn. d. 4. okt. kl. 19

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

STOCKHOLM 2-6/6 2020

Operarejse med Fanciulla del West og Aida

Rejsebeskrivelse

2/6 2020 Vi kører fra København ca.8.30 til færgen i Helsingør, spiser elggryde ved Laganland hen ad tolv (inkl.) og fortsætter med yderligere to pauser mod Stockholm. Vi regner med at ankomme ved 18tiden. Vi indkvarterer os på et Scandichotel i den sydlige udkant af Stockholm, Skärholmen. Fælles middag på hotellet 19.30.

3/6   Vi kører en spændende byrundtur i Stockholm med lokalguide – turen afsluttes med en gåtur og et par timers fritid i Gamla Stan. Frokost på egen hånd. Vi bliver i centrum til kl. 15 – eller senere - hvorefter vi returnerer til eftermiddagshvil på hotellet. Aftenen er fri – efter ønske prøver vi at finde en koncert.

4/6   I dag laver vi en formiddagsudflugt til det nærliggende Drottningholm og besøg i den historiske og spændende Hagapark. Vi finder et sted til fælles frokost. (inkl.) I god tid kører vi ind til aftenens forestilling af til Puccinis ”western-opera” Pigen fra Vesten. Operaen begynder kl. 19.

5/6   I dag tager vi på udflugt til Sveriges ældste by, Sigtuna. Vi kører kl. 9 og bliver hen ad 10 mødt af vores lokalguide Kristina, der vil vise os rundt i den smukke historiske by. Vi finder et hyggeligt sted til fælles frokost (inkl.) Efter nogle dejlige timer i Sigtuna kører vi retur til hotellet og et godt hvil, inden vil skal ind til aftenens forestilling på Operan kl. 19; Verdis mægtige drama Aida.  

6/6   Vi tjekker ud efter morgenmaden og kører sydpå. Frokost på egen hånd med storslået udsigt over Vätternsøen ved Brahehus.. Ved halv syv-tiden at være fremme ved færgen i Helsingborg efter 5 spændende dage i og omkring den skønne by Stockholm. Tilbage i Farum ved ottetiden.

Busrejse i god bus fra Nygaards Turist- og minibusser med højt serviceniveau ombord.

Operasanger som rejseleder - der vil være oplæg til og evalueringer efter operaerne.

Lokalguide på byrundtur og udflugt til Sigtuna

4 nætter på Scandic Hotel Skärholmen med morgenmad

Gode pladser til La Fanciulla del West og Aida på Operan i Stockholm

3 gange frokost Guidet rundvisning på Drottningholm Slot

Alle udflugter som beskrevet, ekskl. eventuelle entreer.

Opsamling mulig i Rønnede, Ølby, Kbh. H/Ingerslevsgade, Lyngby, Rungsted Kyst og Helsingør.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse   7495 ,- Tillæg for enkeltværelse 1600 kr.

Tilmelding til Schønberg Musik&Rejser tlf.57645354. Oplys navn og telefonnummer samt tilknytningen til Musikforeningen Cæcilia.  

Yderligere oplysninger kan fås hos arrangøren Schønberg Musik&Rejser (Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2088)