• Foto: Stéphane Tran Ngoc

Cæcilias årsprogram 2023-2024

Guldalderkoncert med unge musikere understøttet af Jacob Gades Legat

Lørdag d. 9. september kl. 16
Præstø Kirke
De unge musikere har opnået koncerterfaring fra en række koncerter, og publikum kan derfor forvente en stor musikalsk oplevelse i selskab med engagerede musikere.
Køb billet her

Pål Eide, klaver og Tobias van der Pals, cello

Søndag d. 1. oktober kl. 19
Kulturarkaden, Vordingborg                  

Tobias van der Pals er uddannet i London, Glasgow og København. Han optræder som solist og kammermusiker. Pål Eide er uddannet i København og Moskva. Han har to gange tidligere besøgt Cæcilia til meget stor glæde for publikum. De to har sammen optrådt i bl.a. Carnegie Hall. Programmet indeholder musik af Glasunov, Tjajkovskij og Rachmaninov m.fl.
Køb billet her

Strygekvartetten Absalon

Søndag d. 12. november kl. 15
Saftstationen i Damme
Her præsenterer Cæcilia en virkelig lovende dansk strygekvartet, som vandt 1. prisen ved P2 Kammermusikkonkurrencen i januar d.å. og
placerede sig flot i Carl Nielsen Kammer-musikkonkurrencen i foråret. Kvartetten har allerede gjort stærkt indtryk på Rued Langgaard Festivalen, Bornholms Musikfestival og Oslo Chamber Music Festival.
Køb billet her

ARS NOVA Copenhagen

Tirsdag d. 12. december kl. 19
Stege Kirke
ARS NOVA Copenhagen er fortsat et af verdens førende vokalensembler inden for især tidlig og ny musik. Ensemblet kommer til Stege Kirke med et udsøgt juleprogram med musik af blandt andre Benjamin Britten. ARS NOVA Copenhagen er kendt fra en række turnéer i ind- og udland samt fra en lang række kritikerroste udgivelser. Ensemblet består af 12 professionelle sangere.
Køb billet her

Ensemble 1585

Søndag d. 4. februar kl. 15
Præstø Kirke
Det danske barokensemble blev stiftet i 2019 med anerkendte solister, der har specialiseret sig i barokkens ornamentik og drive hele livet. Ensemblet går imod vor egen tids trend med at skære alting ind til benet, og dyrker i stedet fyldighed i klangen, overdådig ornamentik og den uimodståelige rytmiske fremdrift, som er barokkens egentlige udtryk.
Ensemble 1585 erstatter det tidligere annoncerede Nordic Baroque Band, som desværre har måtte aflyse denne koncert.
Køb billet her

Wooden Elephant

Søndag d. 3. marts kl. 15
Koncerten er flyttet fra Ottekanten, Stege
til Saftstationen i Damme
Wooden Elephant er en klassisk strygekvintet, som genfortolker elektroniske musikudgivelser og fremfører dem i deres helhed som gennemført akustiske, klassiske værker. Kvintetten har international besætning fra Irland, Island, England og Norge og har optrådt til Verbier Festivalen, i Konzerthaus Berlin, til London Jazz Festival og Schleswig-Holstein Musik festival.
Køb billet her

Henschel Kvartetten

Søndag d. 7. april kl. 19
Magasinbygningen Rosenfeldt, Vordingborg
Henschel Kvartetten har gjort sig fortjent til et utal af internationale priser og kan glæde sig over at have et begejstret publikum i mange dele af verden.
“This is, no question, one of the best groups in the world, a great string quartet.” (Los Angeles Times).
Køb billet her

Steinaa Trioen

Søndag d. 12. maj kl. 19
Kulturarkaden, Vordingborg
De to søstre Eva Steinaa, solooboist i DR symfoniorkester, Maria Steinaa, kammer- og orkesterfløjtenist samt koncertpianist Elias Holm, udgør Steinaa Trioen, som spillede sig til en flot 2. plads ved P2 Kammermusikkonkurrencen i januar 2023.
Søstrene har givet navn til trioen, som de seneste par år har turneret rundt i danske koncertsale. Sammensætningen med fløjte, obo og klaver er ikke helt almindelig, og det er musikerne heller ikke.
Køb billet her